Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Autoria Ski

Autoria Ski tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger rutineservice og EU-kontroll eller ulike reparasjoner på bilen din. Vi har også et bilskadesenter hvis du trenger lakkering, reparering av bilglass eller lakkeringsfri bulkoppretting. Hvis du trenger dekkskifte så hjelper vi deg gjerne med bytting, vask, kontroll, samt lagring av dekkene på et eget dekkhotell slik at de holder seg i god stand helt til neste sesong.

Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene. Vi ønsker å gi deg den samme opplevelsen når du har bilen til service. Derfor leverer vi alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODA-verksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Hos Autoria Ski finner du engasjerte medarbeidere med lang erfaring og høy kompetanse på ŠKODA, som gjør sitt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand. I tillegg har vi alt nødvendig spesialverktøy og utstyr for å finne gode løsninger, og vi bruker alltid ŠKODA originale deler. Det er også en forutsetning at du følger serviceprogrammet fra ŠKODA-fabrikken hvis du ønsker å opprettholde nybilgarantien og få automatisk 24-timers mobilitetsgaranti, det vil si at du får veihjelp 24 timer i døgnet.