Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Autoria Ski har vi alt du trenger til din Škoda.

Autoria Ski tilbyr salg av et stort utvalg nye og brukte Škoda-modeller, samt salg av originale bildeler og tilbehør til Škoda. Vi yter det lille ekstra for å gjøre deg svært fornøyd og hjelper deg med alt du trenger i forhold til ditt bilhold. Autoria Ski tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger EU-kontroll, vanlig service eller lakkering av bil. Vi har et bilskadesenter hvis du trenger ruteskift, rutereparasjon eller bulkoppretting. Hos oss kan du også få hjelp til dekkskifte, og vi har et eget dekkhotell slik at dekkene blir lagret optimalt til neste sesong.

Ønsker du prøvekjøring? Vi har et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg. Vi tilbyr også gunstige avtaler for leasing av bil, samt finansiering fra Škoda Financial Services.

Autoria er en forhandlergruppe med base i Follo. Vi er blitt til ved samlingen av Oppegård Bil, Motorsenteret Ski og Torp Auto i ett konsern. Autoria Gruppen har sitt utspring i Oppegård Bil, som overtok Motorsenteret Ski i 2013, og deretter Torp Auto i 2016. Fra våre fire forhandleranlegg er vi stolte forhandlere av fem bilmerker, og slik er vi en betydelig aktør blant bilforhandlerne i Follo. Samlet solgte våre forhandlere mer enn 900 nye biler og rundt 600 brukte biler i 2015. I dag sysselsetter Autoria Gruppen i overkant av 70 ansatte.

Med etableringen av Autoria Gruppen vil vi kommunisere et felles eierskap og identitet for våre forhandlere. Styrken vår ligger i personlig service med nærhet til kundene våre og solid fagkunnskap. Vår målsetting er at det stadig skal bli flere fornøyde Autoria-kunder.

Velkommen til oss hos Autoria Ski!